Over ons

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, dat vinden we belangrijk! Persoonlijk aandacht en volle focus op iedere werknemer en opdrachtgever. De tijd en moeite nemen beiden persoonlijk te leren kennen. Op deze manier weten wij zeker dat er uiteindelijk een goede match ontstaat tussen kandidaat en organisatie. Dit doe we elke dag weer als complete dienstverlener op het gebied van mens en werk.

Onze ambities

Werk geeft mensen een actieve rol in de maatschappij. Werk biedt persepctief, bevorderd ontwikkeling en groei bij mensen én bedrijven. Mensen vormen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Topwork is van mens en werk en wil een optimale bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven.

 

Persoonlijke groei en werkplezier, kortom de beste talenten in mensen naar boven halen dat is wat telt om zo te streven naar groei, vergroting van marktaandeel en stijging in productiviteit en efficiency. We zijn daarin niet altijd uniek, maar wij willen anders durven kijken.

 

Een goede balans tussen flexibiliteit en zekerheid in werk is daarin belangrijk in de breedste zin des woords. Wij kijken niet naar beperkingen, maar naar het talent, de kansen en mogelijkheden van ieder mens om uiteindelijk de beste matach te maken met een werkgever.

Ben je op zoek naar een leuke baan? Schrijf je dan nu in bij Topwork.

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2020 Topwork