Update coronavirus

In verband met het coronavirus hebben we ons inschrijfproces aangepast. We gaan nog steeds voor een persoonlijke benadering maar in aangepaste vorm. Je kan nog steeds per mail en telefonisch reageren op onze vacatures. Waar we normaliter een afspraak maken op ons kantoor of een locatie bij jouw in de buurt hebben we dit in verband met de hygiëne maatregelen moeten vervangen door een telefonisch intake eventueel gevolgd door een videogesprek online. Op dit moment zien we dit als een passend alternatief voor het selectieproces.

 

Voor vragen zijn we gewoon telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00: 0591-647514. Je kan je vragen ook per mail stellen: info@topwork.nl .

 

Voor de (aangescherpte) maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen verwijzen we je naar de website van de rijksoverheid en het RIVM.

Over Topwork

 

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is in het noorden een belangrijke leefregel. Dit betekent dat er geen misverstanden bij zowel onze opdrachtgevers als opdrachtnemers kunnen ontstaan. Dit heeft ons in de vele jaren dat wij tevreden partijen bij elkaar brengen al menig compliment opgeleverd"

 D. Dijk - Topwork

Contact

 

Roald Amundsenstraat 4

7825 AT Emmen

T ] 0591 - 647514

F ] 0591 - 648472

E ] info@topwork.nl

I ] http://www.topwork.nl

  

Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin
Website realisatie Bas Kluiter © 2020 Topwork